10. huhtikuuta 2009

Helppo kinkku-ananaspasta

Tämä ruoka valmistuu nopsaan. Kastike tulee valmiiksi sillä välin kun pasta kiehuu. Löysin tuommoisia ihan uudenlaisia pastakiekuroitakin tämän soosin kaveriksi. Isompi ja pienempi mies pyytelivät jo hetioitis tekemään tätä uudestaan.



pastaa maun mukaan
1 valkosipulin kynsi
pieni loraus öljyä
300 g kinkkusuikaleita (minulla oli tällä kerralla kalkkunaa - se kun sattui olemaan tarjouksessa...)
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
0,5 rkl kasvisfondia (tai puolikas liemikuutio)
1 prk ananaspaloja
50 g aurajuustoa (käytin itse tähän fetajuuston lopuskan jääkaapista)
n. 2 dl maitoa tai vettä
pippuria ja persiljaa

1. Laita pasta kypsentymään pakkauksen ohjeen mukaan
2. Kuumenna öljy pannulla ja purista valkosipuli kuumenemaan hetkeksi. Lisää kinkkusuikaleet ja ruskista kevyesti
3. Ripottele jauhot sekaan ja pyörittele hetkinen
4. Lisää kerma, fondi, ananas ja juusto
5. Keittele sen aikaa kunnes pasta on valmista, lisää tarvittaessa maitoa tai vettä että saat sopivan paksuisen kastikkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti