18. huhtikuuta 2009

Marinoitua broileria ja sipulia

Sitruunan ystävälle kirpakan sitruunainen broileriohje. Maistui kaikille meidän perheessä!



4 broilerin fileepihviä tai rintafileetä
2 sipulia (maun mukaan)
2-3 limeä tai 1 sitruuna
2 tl hunajaa
½ tl mustapippuria
¼ tl cayennepippuria
1 tl suolaa
1 rkl öljyä
1-2 dl vettä

1. Paloittele broilerin fileet kolmeen osaan ja laita kulhoon
2. Kuori ja viipaloi sipulit ja lisää kulhoon
3. Purista limeteistä tai sitruunasta mehu ja sekoita joukkoon mausteet. Kaada mehu lihojen ja sipulien päälle. Peitä kulho ja annan maustua viileässä 3-4 tuntia. Sekoita välillä
4. Ota broilerit pois kulhosta ja kuivaa talouspaperilla. Valuta marinadi sipuleista talteen, säästä myös sipulit!
5. Ruskista broileripaloja hetki pannulla ja lisää sipulit. Kuullota 5 minuuttia
6. Kaada joukkoon marinadi ja vesi. Kypsennä kunnes liha on kypsää eli n. 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti