22. kesäkuuta 2009

Gulassi

Miran toiveesta tarjolla tänään: Gulassia! Tein tämän naudan paistista, hauduttelin pari tuntia uunissa. Päälle tyrkättiin smetanaa vaikka se ei vissiin perinteisesti tähän ruokaan kuulu, mutta pehmensi mukavasti makua. Gulassin kaverina meillä oli perunoita ja keitettyjä kasviksia.



400 g naudan lihaa
voita
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl tomaattipyreetä
1 tl paprikajauhetta
vettä + pikku loraus vasikkafondia
suolaa ja pippuria

1. Ruskista liha ja lisää joukkoon sipulit. Kuullota hetki.
2. Lisää tomaattipyree ja paprikajauhe. Mausta suolalla ja pippurilla
3. Kaada päälle vettä ja fondia sen verran että ainekset peittyvät. Hauduta kannen alla hellalla tai uunissa 200 asteessa pari tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti