10. heinäkuuta 2009

Aurajuusto-kesäkurpitsavuoka

Tämä ohje on tehty Sinihomejuusto-munakoisovuoan ohjeen pohjalta. Alkuperäinen ohje löytyy Karpin keittokirjasta. Ite en oo munakoison ystävä, mutta vois varmaan tämäkin ruoka toimia jos laittais puolet kesäkurpitsaa ja puolet munakoisoa! Kerman tilalle laitoin creme fraichen.



1 kesäkurpitsa
1 sipuli
200 g jauhelihaa (+ mausteita)
n. 80 g aurajuustoa
1 prk creme fraichea
1 kananmuna
auolaa ja pippuria

1. Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta oman makusi mukaan ja laita voidellun uunivuoan pohjalle
2. Kuutioi kesäkurpitsa ja ripottele puolet kuutioista jauhelihan päälle
3. Murenna seuraavaksi vuokaan aurajuusto ja lisää sitten loput kesäkurpitsat
4. Sekoita kananmuna creme fraicheen ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada seos vuokaan ja kypsennä uunissa 200 asteessa 20-30 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti