19. heinäkuuta 2009

Limettibroileria ja nuudeleita

Tämä ohje on otettu Yhteishyvän Ruokamaailma-lehden 1/09 numerosta. Tällä saa helposti hieman itämaista tunnelmaa. Chiliä kannattaa lisätä myös maun mukaan. Meillä ruokailemassa on myös pieni mies, joten chili jätettiin laittamatta. Hyvin maistui koko porukalle! Minäkin tätä söin karppaajan pastapäivänä ;) ja seuraavana päivänä laitoin yli jäänyttä lihaseosta salaattipedille, juustoraastetta hieman päälle ja siinäpä olikin näppärä ja maukas karppilounas!



öljyä
1 valkosipulin kynsi
pala inkivääriä
1 sipuli
400 g broilerin jauhelihaa
loraus soijakastiketta
pippuria
1 paprika
0,5 limen mehu
tuoretta korianteria
lisäksi nuudeleita

1. Kuumenna öljy pannulla. Hienonna sipulit ja raasta inkivääri. Kuullota näitä hetkinen pannulla
2. Lisää jauheliha ja ruskista. Mausta soijakastikkeella ja pippurilla
3. Paloittele paprika ja lisää jauhelihan sekaan
4. Purista joukkoon limen mehu ja anna hautua kannen alla nuudelien kypsymisen ajan
5. Lisää lopuksi hienonnettu tuore korianteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti