24. tammikuuta 2010

Tonnikalarisotto

Ihanan juustoinen risotto ja tällä kertaa rakennekin oli oikein mukavan pehmeä! Ei maistunu muulle väelle, sain syödä ihan itse! :) Tein vielä varalta 1,5-kertaisen annoksen että jää varmasti sit seuraavallekin päivälle lounasta... Kyllä jäi!!



1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
3 rkl oliiviöljyä
2 dl risottoriisiä
3 dl valkoviiniä (käytin vettä ja kanafondia)
2 dl kermaa
100 g parmesaanijuustoa
1 prk tonnikalaa
kirsikkatomaatteja (käytin säilyketomaatteja)
basilikaa
suolaa ja pippuria

1. Hienonna sipulit ja kuullota öljyssä hetki. Lisää riisi ja jatka kuullottamista
2. Lisää viini pienissä erissä, sekoittele hyvin
3. Lisää kerma ja kiehauta
4. Lisää juusto, tonnikala, tomaatit ja mausteet. Kuumenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti