10. toukokuuta 2010

Peruna-pekonimunakas

Ruokaisa ja täyttävä munakas neljälle



140 g pekonikuutioita
50 g chorizo-makkaraa tai muuta salamia
1 sipuli
400 g perunaa
6 munaa
0,5 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl timjamia
0,5 tl mustapippuria

1. Paloittele chorizo ja laita kylmälle pannulle pekonin kanssa. Kuumenna ja paista rapeaksi miedolla lämmöllä korkealaitaisessa paistinpannussa
2. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle
3. Pese perunat huolella (tai kuori) ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi tai kuutioiksi. Lisää pannulle. Kypsentele viitisen minuuttia
4. Sekoita kulhossa munat, vesi ja mausteet. Kaada seos pannulle, säädä lämpö pienelle ja hauduttele kannen alla kunnes munakas on kauttaaltaan hyytynyt (n. 10-15 minuuttia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti