7. syyskuuta 2010

Jogurttikakku

Tätä kakkua on kuulemma tehty viime kesänä kautta blogistanian laajan maan! Pakkohan se nyt on sitten minunkin testata – parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ohjeen nappasin Cebicin keittiöstä – muistan kyllä itsekin törmänneeni ohjeeseen useammassakin blogissa.

Tämä kokeilu kyllä todella kannatti. Periaatteessahan tämä on melkein perinteinen kuivakakku sillä eroavaisuudella että tämä ei ole kuiva vaan ihanan mehevä. Jogurteilla saa kivasti vaihdeltua makua, itse tein totaalivaniljaisen kakun. Puolet pakastimeen ja puolet parempiin suihin! :)



5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 tl soodaa
2 tl vaniljasokeria
3 dl jogurttia
2 kananmunaa
200 g voita sulatettuna

Sekoita kaikki aineet sekaisin. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa 45-60 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti