24. syyskuuta 2010

Tunnustus

Blogini sai ensimmäisen tunnustuksen kanssabloggajilta! Kiitokset kädenvääntäjien Pitkälle ja Pätkälle! Lämmitti mieltä!



Jutun ideana on paljastaa seitsemän asiaa itsestään ja jakaa sitten tunnustus eteenpäin. Tässä paljastusteni lista!

1. Tykkään juoda aamukahvini nallen kuvalla varustetusta kahvikupista. Eikä siinä suinkaan kaikki, mutta tykkään että isäntä juo aamukahvinsa myös nallen kuvalla varustellusta kahvikupista (koska nuo mukit ovat samaa sarjaa). Toisena aamuna saatan juoda kahvini Kermansaven nimimukista (joka on paremman kokoinen ja käteen mukavammin istuva), silloin isännänkin on juotava kahvinsa Kermansaven nimimukista. Saman sarjan mukit ovat nätit tiskipöydällä odottamassa seuraavaa kahvittelua, eri sarjan kupit joutavat suoraan tiskiin!

2. Edellisen kaltaisia otsikolla ”neuroottista, eikö totta” varusteltuja paljastuksia saattaisin helposti kirjata tähän listaan noin seitsemänkymmentä!

3. En ole löytänyt kokonaisia muskottipähkinöitä mistään kaupasta etsinnöistäni huolimatta ja se on harmi se!

4. Kymmenes koskaan neulomani villasukkapari oli väriltään musta omenanvihrein raidoin ja se valmistui toissailtana. Saman sarjan sukat löytyy mieheltäkin – mustat oransseilla raidoilla (no, tämäkin meni nyt loppujen lopuksi tuohon neuroottis-kategoriaan…). Villalankainnostus on vallannut Kauhan olohuoneen tänä syksynä. Sukkia sukkia ja jämälangoista tilkkupeitto aluilleen.

5. Tein tässä yhtenä iltana pikaisia karjalanpiirakoita riisihiutaleista valmistetulla puurolla. Ihan jees, mutta hieman tuo hiutalepuuro latisti karjalanpiirakan syvintä olemusta. Pakko kai se on myöntää että kaikessa ei voi oikaista.

6. Olen ikuinen laihduttaja. Tämä blogiharrastus ei varmaan ole omiaan tukemaan pysyvästi hoikemman olemuksen saavuttamista!

7. Keittiössä on omenamuffinsseja….

Laitan tunnustuksen eteenpäin Kliivian keittiöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti