19. marraskuuta 2010

Paahdetut kurpitsansiemenet

Paahdetut kurpitsansiemenet sopivat naposteltaviksi sellaisinaan tai käytettäväksi sosekeittojen seassa. Ehkä aavistuksen liian kauan ehtivät olla uunissa, hieman ylipaahtunut maku oli meillä siemenissä. Maustaminen onnistui hyvin ja sopivat todella hyvin keiton kaveriksi. Ohje on Omenamintusta.



kurpitsansiemeniä
oliiviöljyä
suolaa
muskottipähkinää
chilijauhetta

1. Puhdista siemenistä mahdolliset kurpitsanjämät ja huuhtele siemenet. Laita kulhoon
2. Lorauta siementen päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, muskottipähkinällä ja chilijauheella. Sekoita hyvin
3. Kaada siemenet uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda 175 asteessa noin 15 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti