17. kesäkuuta 2011

Parmesaanibroileri

Perinteinen leivitetty porsaan leike on varmasti kaikille tuttu juttu, samoin paneroitu sei ja broileri. Leivittäminen luonnollisestikin lisää ruuan kalorimäärää reilusti koska jauhokuorrutus imee paistettaessa itseensä melko paljon rasvaa. Mutta sehän se juju onkin! Leivitys + rasva = rapeaa ja hyvää! Tällä kertaa käytin leivitykseen parmesaania korppujauhojen lisänä jolloin kalorit ja maku voidaan korottaa potenssiin kaksi! Leivitettäväksi pääsivät broilerin paistileikkeet.

(Muistathan osallistua ”100 000 lähenee” -arvontaan!)



1 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
0,25 dl maitoa
n. 1,5 dl korppujauhoja
100 g parmesaaniraastetta
mustapippuria
700 g broilerin paistileikkeitä tai fileepihvejä
paistamiseen öljyä ja voita

1. Kaada vehnäjauhot lautaselle
2. Riko kananmunat toiselle lautaselle ja sekoita joukkoon maito. Vispaa rakenne rikki haarukalla
3. Mittaa korppujauhot kolmannelle lautaselle ja sekoita joukkoon juustoraaste ja mustapippuria
4. Kasta broilerin leikkeet ensin jauhoihin, sitten munamaitoon ja viimeisenä leipä-juusto-seokseen
5. Ruskista pannulla voin ja öljyn seoksessa ja kypsennä kypsäksi uunissa 200°/20-30 minuuttia riippuen kanapalojen paksuudesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti