5. marraskuuta 2011

Broileri-vuohenjuustopasta

Löysin naapurikuntaan vasta avatusta K-supermarketista yllättäen hieman erikoisempia pastoja, joihin ei ihan jokaisessa marketissa törmää. Ostin saman tien pussin cavatelleja ja mukavan näköistä kierteistä trofie-pastaa kolmivärisenä sekoituksena. On kiva saada välillä hieman vaihtelua perinteisiin markettien pastoihin, vaikka maussa nyt ei loppujen lopuksi merkittävän paljon eroja olisikaan. Mutta on se kaunis pasta ainakin ilo silmälle!

Cavatelli pääsi testaukseen ensin tämän simppelin (mutta herkullisen) kana-vuohenjuustopastan muodossa. Cavatellien kypsyys oli hieman ongelmallinen. Lieneekö pasta ollut hieman epätasaista kooltaan koska osa pastasta oli aavistuksen raakaa vaikka maistelemalla kypsyyden tarkistin ennen tarjoamista. Ruoka maistui kaikesta huolimatta. (Pastan ohje Liemessä-blogista)



250 g pastaa
1 rkl öljyä
300 g broilerin suikaleita
suolaa
pippuria
ripaus savupaprikajauhetta
100 g pitkiä vihreitä papuja
pötkö pehmeää vuohenjuustoa (olisiko se vajaan 100 g, en muista tarkkaan)

1. Laita pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan
2. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerin suikaleet. Mausta kevyesti suolalla, pippurilla ja paprikajauheella
3. Paloittele papuja halutessasi lyhemmiksi ja lisää ne pannulle. Kypsennä viitisen minuuttia kunnes ne pehmenevät
4. Murenna juusto pannulle ja hauduttele kunnes juusto on sulanut
5. Lisää pannulle vielä pieni kauhallinen pastan keitinvettä ja sekoita tasaiseksi
6. Sekoita kypsä valutettu pasta broileriseokseen pannulle. Tarjoa välittömästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti